Viini24

Asiakaspalvelu

Asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee Teitä numeroissa:

09-2311 3640 (arkisin klo 10-15).

Meidät tavoittaa myös sähköpostitse:
Myynti: myynti@viini24.fi
Asiakaspalvelu: info@viini24.fi

Yritysinfo

viini24.fi


Viini24.fi
Eone Group Oy
Kalevantie 7 C
33100 TAMPERE
Y-tunnus: 2229638-3

Viini24 on täysin kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa asiakkailleen laatuluokan tuotteita viinien varastointiin sekä tarjoiluun. Viini24.fi liikeideana on tarjota asiakkailleen tarjoamistaan tuotteista ja palveluista helppoa ja selkeää informaatiota aina kilpailukykyisin hinnoin. Viini24 toimii yhteistyössä maailman johtavien laitetoimittajien kanssa, joten asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat hankinnallesi valmistajan täyden tuen sekä kattavan huolto-organisaation palvelut.

Viini24 toimittaa asiakkaidensa tilaukset sovitusti pikaisella toimitusajalla kodin- / yrityksenovelle kaikkialle Suomeen. Kauppa on aina avoinna viikonpäivästä riippumatta, joten palvelussamme voi asioida silloin kun asiakkaalle sopii. Palvelussamme on tarjolla useita eri maksuvaihtoehtoja; kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksamisen lisäksi yleisimmät luottokortit sekä osissa maksaminen on mahdollista.

Viini24 on yksi Eone Group Oy:n verkkoliiketoiminnoista. Yritys on täysin Suomalaisessa omistuksessa. Eonen toteuttamia verkkopalveluita ovat mm. Rahalaitos.fi, Kauppakanava.fi ja Lehti24.fi